Tuinaanleg

Uw tuin, onze passie!

Verrassende tuinaanleg in kleine ruimten

Denk niet te snel dat u geen tuingevoel kan creëren in uw tuin. Dankzij De Bloeiende Dag zal u snel van een cocktail genieten in uw eigen tuin. Het is onze specialiteit om met tuinaanleg in het Waasland op maat, kleine en grote tuinen te doen stralen.

Tuinonderhoud

Advies en ontwerp

Bij de aanleg van uw tuin hebben wij steeds nauw contact met onze klanten. Wij komen ter plaatse om informatie en advies te geven en houden rekening met al uw opmerkingen bij de opmaak van het ontwerp. Ook daarna kan u steeds aanpassingen laten doorvoeren. Ook tijdens de aanleg blijven wij open staan voor overleg.

Veelzijdig

Met De Bloeiende Dag treft u een veelzijdige tuinier. Wij richten uw tuin en stadstuin van A tot Z in met diverse beplantings- en bestratingswerken. Maar er zijn nog andere mogelijkheden binnen ons bedrijf. Wij leggen ook binnentuinen aan en verzorgen de nodige interieurbeplantingen. Ook de aanleg van dakterras met potten en bloembakken behoort tot de mogelijkheden.

Constructies

Voor de volledige afwerking van uw tuin rekent u zeker op ons totaalpakket. Naast het aanleggen of inzaaien van de gazon plaatsen wij uw bijkomende constructies. Voor de privacy installeren wij afsluitingen die perfect bij de uitstraling van uw tuin passen. De buitenkeukens, tuinhuizen op maat en carports bestelt u eveneens met vertrouwen bij De Bloeiende Dag.

Contact

Leg uw ideeën aan ons voor en samen komen we tot een prachtige tuin. Neem hier op de website een kijkje en neem contact op voor een vrijblijvende offerte.