Tuinonderhoud

Geniet van uw tuin, het hele jaar door.

Tuinonderhoud

Een mooie tuin vraagt uiteraard geregeld een grondig onderhoud om het hele jaar door zijn uitstraling te behouden. Voor tuinonderhoud in het Waasland zijn wij uw geschikte tuinaannemer. Wij voeren steeds onderhoud uit op maat van uw tuin en met kennis van zaken.

Tuinonderhoud

Periodiek onderhoud

Wij kunnen uw tuin periodiek onderhouden. Hierbij komen wij volgens gemaakte afspraken op verschillende tijdstippen om het nodige tuinonderhoud uit te voeren. Ook deze service bieden wij aan bedrijven in de buurt van het Waasland. U hoeft niet om te kijken naar uw tuin terwijl die toch het hele jaar door onderhouden blijft. Uiteraard kunnen ook particulieren op onze dienst rekenen.

Alle tuinwerken

Bij een grondig en doordacht onderhoud aan uw tuin zijn alle werken mogelijk. Gras maaien, bomen en hagen snoeien of onkruid beheersing: wij beschikken over alle materialen en de nodige kennis om dit feilloos voor u uit te voeren.

Specifiek onderhoud

U mag ons eveneens contacteren voor een specifiek onderhoud. Het vervangen van een boom die afgestorven is of uw plantbakken verversen met nieuwe bloemen, het is allemaal mogelijk bij ons.

Contact

Contacteer ons vandaag nog voor een deugddoend onderhoud van uw tuin. Wij houden uw tuin in zijn natuurlijke pracht, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten.